17 Temmuz 2022 Pazar

Avira ücretsiz indir

Avira ücretsiz indir

avira ücretsiz indir

 · Avira Internet Security İndir - Ücretsiz İndir - Tamindir WINDOWS Avira Internet Security 2 kullanıcı ⤓ İndir Lisans DENEME SÜRÜMÜ TOPLAM İNDİRME 67, DOSYA BOYUTU MB EDİTÖR PUANI Üretici Avira GmbH Avira Free Antivirus'ı Karşıdan Yükle Windows, Mac, Android, ve iOS için ödüllü koruma. Ücretsiz karşıdan yükleyin Ücretsiz karşıdan yükleyin Ücretsiz karşıdan yükleyin Ücretsiz karşıdan yükleyin Pro'yu Keşfedin "Avira, Windows Defender'ın genellikle açık bıraktığı delikleri kapatıyor" Tüm aygıtlarınız için Free Antivirus edinin Windows için4,5/5  · Avira Free Antivirus, bilgisayarını virüslere, truva atlarına, kimlik hırsızlarına, solucanlara, zararlı yazılımlara ve çok daha fazlasına karşı korumak isteyen kullanıcılar için geliştirilmiş olan güçlü ve ücretsiz bir antivirüs programıdır. Avira Free Antivirus Özellikleri Gerçek zamanlı koruma E-posta ve web koruması



En iyi virüs koruma için Antivirüs'ü karşıdan yükleyin | Avira



Tek tık ile güvenli, gizli ve hızlı bir dijital yaşam için ihtiyacınız olan her şeyi edinin: Sadece zararlı yazılımları engellemekle kalmaz, anonim gezinmenizi sağlar, kimliğinizi korur, gözlenmenizi önler ve çevrimiçi izlerinizi temizler. Avira Free Antivirus zararlı yazılımlara karşı ödüllü koruma sağlar, avira ücretsiz indir. Kurması da kullanması da kolay sürümü, sizi yeni tehditlerden gerçek zamanlı koruyan yeni bir kullanıcı arabirimine ve gelecek nesil yapay zeka teknolojisine sahiptir. Güvenlik paketine dahil edilen yerleşik güvenlik ve gizlilik araçlarına sahip yeni Avira korumalı Opera tarayıcıdan da faydalanacaksınız. Mac için Avira Free Antivirus'ün ödüllü kötü amaçlı yazılım algılama özelliği, avira ücretsiz indir, neredeyse hiç bakım gerektirmeyen akıllı bir uygulama içine paketlendi. Kurun ve Mac bilgisayarınızın keyfine virüssüz ve ayrıca antivirüs gerekmeden varmayı sürdürün.


Avira Phantom VPN ile web'de anonim gezinin. VPN proxy sunucu aracılığıyla bağlantınızı şifreler, IP adresinizi gizler ve avira ücretsiz indir kısıtlamalarını atlar. Windows, Android, Mac ve iOS sürümleri vardır. Sadece bir dakikada tüm birikmiş başıboş işlemleri, kötü kayıt defteri girişlerini ve boşlukta kalıp bilgisayarınızı ağırlaştıran dosyaları temizleyin. PC'nizin eksilen hızını geri kazanmak için programları ve dosyaları optimize edin ve PC'nizin potansiyelini açığa çıkartın. Avira Software Updater, yazılımları güncel ve güvenlik zaafiyetlerini otomatik düzeltilmiş şekilde tutmanın en kolay yoludur, avira ücretsiz indir. Windows için geliştirilmiş 'den fazla yazılımı kapsar, eskimiş olanları tespit eder ve yeni sürümlerini sessizce kurar. Artık kolaylıkla benzersiz ve karmaşık parolalar oluşturabilir ve bunları güvenle saklayabilirsiniz, tek hatırlamanız gereken ana parolanızdır. Chrome, Firefox, Opera, Android ve iOS için.


Basit ama çok yönlü güvenlik — küçük ve orta ölçekli işletmeler için idealdir İşletim sistemi: Windows Mac OS X. Dosya sürümü: Dosya boyutu: MB. Sürüm tarihi: 4 May Dosya sürümü: 3. Sürüm tarihi: 7 Haz Avira Antivirus Server, sistem kaynaklarını meşgul etmeden, işletmenin dosyalarını ve müşterilerin verilerini kötü amaçlı saldırılara karşı korur. İşletim sistemi: Windows. Microsoft Exchange Server için güçlü antivirüs koruması İşletim sistemi: Windows Dosya sürümü: PC'ler ve dosya sunucuları için ödüllü antivirüs koruması - küçük işletmeler için idealdir.


PC'ler, dosya sunucuları ve Exchange sunucuları için tümü bir arada koruma. Küçük işletmeler için ideal. Not: Ürün kurulumu için Antivirus ve Exchange dosyalarının her ikisi de indirilmelidir. Antivirus'e İstemci ve Sunucu güvenliği dahildir. Destek Toplayıcı yardımcı programı Avira kullanıcılarına gecikmesiz destek ve etkin sorun giderme yardımı sağlar. Sisteminizde ayrıntılı bir hata analizi yapar ve Avira uzmanlarının yazılım sorunlarını hızlıca tespit etmesini sağlar. Önemli: Kullanmakta olduğunuz Windows sürümü eski ve artık desteklenmiyor.


Windows sürümünü buradan güncelleyin. Our Avira Phantom VPN is no longer available for use within India as a result of governmental regulations requiring the logging and saving of user data, avira ücretsiz indir, but you can still use your subscription when traveling outside of India. Ödüllü güvenlik, ücretsiz indirme. Ev İçin İşletmeler için Avira yardimci yazilimlar. Premium ürünlerimizi arayan bir ev kullanıcısı mısınız? Buradan indirin. En popüler Avira Free Security Tek tık ile güvenli, avira ücretsiz indir, gizli ve hızlı bir dijital yaşam için ihtiyacınız olan her şeyi edinin: Sadece zararlı yazılımları engellemekle kalmaz, anonim avira ücretsiz indir sağlar, avira ücretsiz indir, kimliğinizi korur, gözlenmenizi önler ve çevrimiçi izlerinizi temizler. Daha fazla bilgi. Hesaptan yeniden kur. Windows için Avira Free Antivirus Avira Free Antivirus zararlı yazılımlara karşı ödüllü koruma sağlar.


Mac için Avira Free Antivirus Mac için Avira Free Antivirus'ün ödüllü kötü amaçlı yazılım algılama özelliği, neredeyse hiç bakım gerektirmeyen akıllı bir uygulama içine paketlendi. Avira Free Phantom VPN Avira Phantom VPN ile web'de anonim gezinin. Avira Free System Speedup Sadece bir dakikada tüm birikmiş başıboş işlemleri, kötü kayıt defteri girişlerini ve boşlukta kalıp bilgisayarınızı ağırlaştıran dosyaları temizleyin. Avira Free Software Updater Avira Software Updater, yazılımları güncel ve güvenlik zaafiyetlerini otomatik düzeltilmiş şekilde tutmanın en kolay yoludur. Avira Password Manager Artık kolaylıkla benzersiz ve karmaşık parolalar oluşturabilir ve bunları güvenle saklayabilirsiniz, tek hatırlamanız gereken ana parolanızdır.


Şimdi edinin Hesaptan yeniden kur. Avira Antivirus Pro - Business Edition Basit ama çok yönlü güvenlik — küçük ve orta ölçekli işletmeler için idealdir İşletim sistemi: Windows Mac Avira ücretsiz indir X Windows Dosya sürümü: Mac Dosya sürümü: 3. Yenileme iptal edilmediği avira ücretsiz indir otomatik olarak yenilenir. Fiyat değişebilir. Abonelik ayrıntıları aşağıdadır. Avira Antivirus Server Avira Antivirus Server, sistem kaynaklarını meşgul etmeden, işletmenin dosyalarını ve müşterilerin verilerini kötü amaçlı saldırılara karşı korur. İşletim sistemi: Windows Dosya sürümü: Avira Exchange Security Microsoft Exchange Server için güçlü antivirüs koruması İşletim sistemi: Windows Dosya sürümü: İndir Yenileme iptal edilmediği sürece otomatik olarak yenilenir.


Avira Antivirus for Endpoint PC'ler ve dosya sunucuları için ödüllü antivirüs koruması - küçük işletmeler için idealdir. Avira ücretsiz indir Antivirus for Small Business PC'ler, dosya sunucuları ve Exchange sunucuları için tümü bir arada koruma. Antivirus'yu karşıdan yükle Exchange'yu karşıdan yükle Yenileme iptal edilmediği sürece otomatik olarak yenilenir. Avira Support Collector Destek Toplayıcı yardımcı programı Avira kullanıcılarına gecikmesiz destek ve etkin sorun giderme yardımı sağlar. Satış Koşullarımız için buraya tıklayın. Deneme süresi sona erdiğinde ücretli abonelik başlar ve daha önce iptal edilmediği sürece ilk dönem ücretlendirilir. Özel teklif ler in süresi dolabilir.


Yenileme Döngüsü: Abonelik, hesabınızdan tahsilat yapılacak günden önce hesabınızdan veya bizimle iletişime geçerek iptal edilmediği sürece, ilk dönemden sonra her ay veya her yıl otomatik olarak yenilenir, avira ücretsiz indir. Nasıl olacağını öğrenmek için buraya tıklayın. Yenileme Fiyatları : ilk dönem fiyatından daha yüksek olabilir ve değişebilir. Yıllık aboneliğin yenilenmesinden 35 gün öncesine kadar öncesine kadar ücretlendirilirler. Öncesinde size yenileme fiyatını içeren bir e-posta gönderilir. Aylık aboneliğin yenilenmesinden 5 gün öncesine kadar ücretlendirilirler. İptal ve Avira ücretsiz indir : Sözleşmenizi avira ücretsiz indir edebilir ve yıllık abonelikler için satın alma tarihinden itibaren 60 gün içinde ve aylık abonelikler için satın alma tarihinden itibaren 14 gün içinde tam geri ödeme talep edebilirsiniz. Her yıllık yenileme veya ücretli yıllık abonelikle ücretsiz deneme için ücret alındıktan sonraki 60 gün içinde sözleşmenizi iptal edebilir ve tam para iadesi talep edebilirsiniz, avira ücretsiz indir.


Ücretli aylık abonelikle ücretsiz deneme için, ücret alındıktan sonraki 14 gün içinde tam bir geri ödeme talep edebilirsiniz. Avira ücretsiz indir için İptal ve İade politikamızı ziyaret edin. Sözleşmenizi iptal etmek veya para iadesi talep etmek için buraya tıklayın. Kullanım : Sadece ticari olmayan ev kullanımı için. Bir cihaz eklerken sorun yaşıyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin. Ödeme yöntemi gereklidir. Teklif ayrıntıları aşağıdadır. Yenileme fiyatına kıyasla tasarruf edilen oran. Deneme süresi sona erdiğinde: Ücretli abonelik başlar ve yenileme iptal edilmediği sürece otomatik olarak yenilenir.


Geçerli aboneliğinizde kalan değer, yeni aboneliğinizde ek günlere dönüştürülür. Big savings. Riesen Rabatt.




✅ How To Download And Install Avira Free Antivirus On Windows 11/10

, time: 6:02





Download Windows Antivirus for free | Avira


avira ücretsiz indir

 · Avira Free Security İndir ESET Internet Security İndirin Windows için Ücretsiz Antivürüs Tehdit koruma dijital yaşam tarzınıza daha iyi uyacak şekilde evrim geçirdi. Bu nedenle Free Security ürününü çok çeşitli özelliklerle donattık İndir İndir İndir İndir Hesaptan yeniden kur Windows için Avira Free Antivirus Avira Free Antivirus zararlı yazılımlara karşı ödüllü koruma sağlar. Kurması da kullanması da kolay sürümü, sizi yeni tehditlerden gerçek zamanlı koruyan yeni bir kullanıcı arabirimine ve gelecek nesil yapay zeka teknolojisine sahiptir  · Avira Free Security Suite İndir - Ücretsiz İndir - Tamindir WINDOWS Avira Free Security Suite ⤓ İndir Lisans ÜCRETSİZ TOPLAM İNDİRME 1, DOSYA BOYUTU MB EDİTÖR PUANI Üretici Avira GmbH Avira Free Security Suite virüs koruması araçlarını performans artırma ve bakım araçlarıyla birleştiren bir yazılım paketidir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder