17 Temmuz 2022 Pazar

Windows 10 için güç medya oynatıcı ücretsiz indir

Windows 10 için güç medya oynatıcı ücretsiz indir

Windows 10 için güç medya oynatıcı ücretsiz indir

Windows XP için Windows Media Player 11, dijital medyanız için size eşsiz bir seçenek ve esneklik sunar. AIMP Classic, Windows Media Player ve Winamp yazılımlarına alternatif bir ücretsiz medya oynatıcı programıdır. Aimp en az sistem kaynakları kullanarak en temiz ve kaliteli ses sunmayı vaadediyor. MPlayer, Video ve VLC Media Player açık kaynak kodlu olarak geliştirilen ve tamamen ücretsiz olarak dağıtılan gelişmiş bir medya oynatıcıdır. ÜCRETSİZ MediaMonkey MediaMonkey ile sahip olduğunuz müzik arşivinizin yönetimini yaparken ihtiyacınız olabilecek araçlar ve özellikler veya sizin aradığınız gelişmiş seçenekler elinizin altında. ÜCRETSİZ VSO Media Player  · 5. GOM Media Player. GOM Player veya Gretech Online Movie Player, en popüler video ve ses formatları için dahili desteğe sahip tamamen ücretsiz bir Windows medya oynatıcı alternatifidir. Bu, AVI, MKV, MP4, FLV, MOV vb. Gibi en



Windows Oynatıcılar Programları İndir - Tamindir



Windows 10 için en iyi medya oynatıcıyı seçmek biraz zor olabilir. Bunun nedeni, Windows bilgisayarlar için birçok medya oynatıcı uygulaması olmasıdır. Dahası, hepsi sorunsuz bir eğlence sunma sözü veriyor. Windows 10 için bu en iyi ücretsiz medya oynatıcı, her türlü dosya formatını oynatabilir. Buna MP4, MKV, AVI, FLV, MOV ve daha fazlası dahildir. Yine, aynı zamanda hafif ve basit bir medya oynatıcı seçmelisiniz. Bu, en sevdiğiniz filmlerin ve şovların kolaylıkla keyfini çıkarmanızı sağlayacaktır. İşte bugün indirebileceğiniz en iyi Windows 10 medya oynatıcı uygulamalarından bazıları. Bu özellik açısından zengin yazılım uygulamaları, iyi zaman geçirmenizi sağlayacak ve çoğu müzik formatını destekleyecektir. Windows 10, Mac OS X ve Linux için VLC Media Player'ı indirebilirsiniz.


Android ve iOS Windows 10 için güç medya oynatıcı ücretsiz indir için bir akıllı telefon uygulaması bile var. VLC'nin en şaşırtıcı kısmı basit bir arayüze sahip olmasıdır. Gezinme seçeneklerinin de anlaşılması kolaydır. VLC Media Player ayrıca ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilebilir. Görüntüleme deneyiminizi geliştirmek için oyuncu temaları ekleyebilirsiniz. Kişisel bir his için kendi cildinizi oluşturmanıza bile izin verir. Ayrıca VLC'yi indirme ve eklentiler indirme seçeneği de vardır. Bu, işlevselliğini önemli ölçüde geliştirmeye yardımcı olacaktır. DivX Windows 10 için güç medya oynatıcı ücretsiz indir, HEVC formatını destekleyen ilk medya oynatıcıdır.


Bugün, oynatmak için çeşitli video formatlarını desteklemektedir. Yazılımı kullanarak 4K'ya kadar yüksek kaliteli videolar bile oynatabilirsiniz. Hatta herhangi bir DLNA uyumlu cihaza medya dosyaları göndermenizi sağlar. Bu, en sevdiğiniz sahneye hızlı bir şekilde atlamanıza veya farklı sahneler aramanıza olanak tanır. DivX Player birden fazla ses girişini de destekler. Bu, Windows 10 için güç medya oynatıcı ücretsiz indir, video oynatmayı kesmeden kolayca farklı bir ses parçasına geçmenize yardımcı olur. DivX Player, oynatma listeleri oluşturmanıza ve tüm videolarınızı kütüphanesinde düzenlemenize olanak tanır. DivX Pro'yu daha da müthiş video ve ses özelliklerinin kilidini açmak için satın alabilirsiniz. Windows 10 medya oynatıcı, bulut depolama desteğinin yanı sıra size hiçbir reklam vermez. Bu şekilde videolara Google Drive ve Dropbox'tan doğrudan DivX Pro'ya erişebilirsiniz. Ayrıca GOM Player'da derece VR videoları da oynatabilirsiniz.


Bu, çok sürükleyici bir sanal gerçeklik deneyimi yaşamanızı sağlar. YouTube VR videoları için çevrimiçi arama da desteklenmektedir. GOM Player Plus'a yükseltme seçeneği de var. Bu size reklamsız bir deneyim sağlayacaktır. Ayrıca, ücretli uygulama ile rahatınız için daha fazla özellik elde edebilirsiniz. GOM Player Plus, 4K UHD desteği, ekran yakalama, AB tekrarı ve daha fazlası gibi ek işlevlerin kilidini açar. Aynı zamanda size daha kullanıcı dostu tasarım ve temiz deri sağlar. Ayrıca, altyazı senkronizasyon kontrolleri de GOM Player Plus'ta üstündür. PotPlayer, Windows kullanıcıları için harika bir deneyim sağlamak için özel olarak geliştirilmiştir. Özellikler ve özelleştirme seçenekleri açısından en iyi Windows 10 medya oynatıcısı olarak adlandırılabilir. Tıpkı VLC gibi, PotPlayer'ı da tercihlerinize uyacak şekilde özelleştirebilirsiniz. PotPlayer kullanarak VLC'den bile daha fazla her türlü medya dosyasını yürütebilirsiniz.


Maksimum performans sunmak için DXVA, CUDA ve QuickSync gibi teknolojiler kullanır. Aynı zamanda, mümkün olan en düşük kaynak miktarını tüketir. Bu, Windows 10 için hafif ama güçlü bir medya oynatıcı sağlar. PotPlayer'da en sevdiğiniz sahneleri de işaretleyebilirsiniz. PotPlayer ayrıca XNUMXD videoları destekler ve çoğu XNUMXD gözlük türünü destekler. Yazılımı kullanırken farklı codec bileşenleri yüklemenize gerek yoktur. İstediğiniz kodekleri eklemenizi sağlayan OpenCodec destekler. PotPlayer ayrıca sorunsuz video oynatımı için birçok kısayol tuşu ve kısayol ile birlikte gelir.


RealPlayer, Windows platformu için en eski medya oynatıcılarından biridir. Videoları, fotoğrafları ve müziği kolayca görüntülemenizi ve yönetmenizi sağlar. Hatta yazılımı kullanarak videoları internetten indirebilir ve istediğiniz herhangi bir biçime dönüştürebilirsiniz. Video dosyalarını MP3 dosyalarına dönüştürme seçeneği de vardır. Windows 10 için en iyi medya oynatıcının kullanımı ücretsizdir, ancak ücretli bir sürümü de seçebilirsiniz. RealPlayer için 3 ücretli seçenek vardır - Plus, Premium ve GB. Her plan, medya oynatıcıya daha fazla özellik ve işlevsellik ekler. Windows 10 için güç medya oynatıcı ücretsiz indir depolama seçenekleri, HD yayın, DVD oynatma, gelişmiş ses kontrolleri ve daha fazlası dahildir.


RealPlayer ayrıca bir PIN ayarlayarak medya dosyalarınızı korumanıza izin verir. Paylaşılan bir bilgisayar kullanırsanız videolarınız güvende olur. Windows 10 medya oynatıcı Chromecast, Roku ve Xbox One ile de çalışır. Bu, medya dosyalarını büyük ekrana göndermenizi sağlar. Media Player Classic - Ev Sineması, Windows 10 için çok hafif bir medya oynatıcıdır. Tüm popüler video ve ses dosyası formatlarını destekleyen açık kaynaklı bir programdır. MPC-HC, Windows 10 için güç medya oynatıcı ücretsiz indir, DVB oynatıcı olarak da kullanılabilir. Medya yürütücüyü ihtiyaçlarınıza göre özelleştirmek için seçenekler vardır. Ev Sineması orijinal Media Player Classic'in halefidir. Basit özellikler ve fonksiyonlarla birlikte gelir. Bununla birlikte, size saatlerce sürekli eğlence sağlayacak kadar yeteneklidir. MPC-HC çalıştıran SSE2 özellikli bir CPU'nuz olduğundan emin olmanız yeterlidir.


Media Player Classic - Ev Sineması da size özel bir araç çubuğu sunar. Programı gece sürümleriyle özelleştirebilir ve programa ek işlevsellik ekleyebilirsiniz. Bu, muhtemelen Windows 10 için en iyi genişletilebilir ücretsiz medya oynatıcı olmasını sağlar. Gelişmiş bir deneyim için Skype ile MPC-HC'yi bile kullanabilirsiniz. ACG Player evrensel bir Windows Platform uygulamasıdır, Windows 10 için güç medya oynatıcı ücretsiz indir. Medya yürütücü, Windows 10 için özel olarak tasarlanmıştır. Birçok benzersiz ve harika özelliklerle birlikte gelir. Özelleştirilebilir müzik ve jestlerin çarpıcı görsel sanatsal etkileri onları daha da çekici kılar.


ACG Player'a özel panel düğmeleri bile ekleyebilirsiniz. Ayrıca, çalma için de tüm yaygın dosya formatlarını destekler. ACG Player, tüm eğlence ihtiyaçlarınız için kapsamlı bir çözüm sunmayabilir. Basit bir kullanıcı arayüzü kullanır ve sadece hafif bir medya oynatıcı olması amaçlanmıştır. Bu nedenle, tüm modern dosya biçimlerini veya platformlarını desteklemeyebilir. Ancak, ACG Player, Windows 10 kullanıcıları için Windows Media Player'a en iyi alternatif olabilir. KMPlayer, Windows 10 için kullanımı kolay ve gelişmiş bir medya oynatıcıdır. Medya yürütücüde kendi çalma listenizi oluşturabilir ve yürütebilirsiniz. Ayrıca, neredeyse tüm ana video ve ses dosyası formatlarını destekler. Dahili KMPlayer özelliğini kullanarak YouTube ve Daily Motion'dan da video indirebilirsiniz.


Size üstün çıktı sağlayan yüksek kaliteli bir video projektör ile donatılmıştır. Bu, Windows 10 için güç medya oynatıcı ücretsiz indir, performans açısından Windows 10 için en iyi ücretsiz medya oynatıcı olmasını sağlar. Ayrıca, KMPlayer donanım hızlandırmasıyla alt sınıf bilgisayarlar için de optimize edilmiştir. KMPlayer, üst düzey sesin keyfini çıkarmanıza yardımcı olmak için özelleştirilebilir bir ekolayzır ile birlikte gelir. Ayrıca, farklı uygulama işlevleri arasında geçiş yapmanızı sağlayan hızlı bir düğmeye sahiptir. Medya yürütücüsünde de URL akışı işlevi vardır. KMPlayer, Windows, Mac, Android ve iOS için kullanılabilir. Kodi, çok çeşitli platformları ve cihazları destekleyen son derece özelleştirilebilir bir medya oynatıcıdır. Kodi, video, müzik, podcast ve herhangi bir dijital medya dosyasını oynatmanıza izin verir. Bu, yerel kitaplığınızdan, ağ depolama ortamından veya Internet'ten de yapılır.


Windows 10 ortam yürütücüsünü farklı kaplamalarla özelleştirebilirsiniz.




EN İyi Medya Oynatma Programı - KMPlayer

, time: 4:20





Windows 10'u İndirin


Windows 10 için güç medya oynatıcı ücretsiz indir

Ücretsiz Açıklama Media Player, multimedya içeriğinizi dinlemeyi ve izlemeyi daha keyifli hale getirmek için tasarlanmıştır. Media Player'ın kalbinde, hızlı bir şekilde müziğe göz atmanıza ve müzik çalmanıza, ayrıca çalma listeleri oluşturmanıza ve yönetmenize olanak tanıyan tam özellikli bir müzik kitaplığı bulunur Windows XP için Windows Media Player 11, dijital medyanız için size eşsiz bir seçenek ve esneklik sunar. AIMP Classic, Windows Media Player ve Winamp yazılımlarına alternatif bir ücretsiz medya oynatıcı programıdır. Aimp en az sistem kaynakları kullanarak en temiz ve kaliteli ses sunmayı vaadediyor. MPlayer, Video ve  · 5. GOM Media Player. GOM Player veya Gretech Online Movie Player, en popüler video ve ses formatları için dahili desteğe sahip tamamen ücretsiz bir Windows medya oynatıcı alternatifidir. Bu, AVI, MKV, MP4, FLV, MOV vb. Gibi en

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder