17 Temmuz 2022 Pazar

Windows 10 için ms office indir

Windows 10 için ms office indir

Windows 10 için ms office indir

İstediğiniz dili ve bit sürümünü seçin ve ardından Yükle 'yi seçin. Artık Office uygulamasını yüklemeye hazırsınız. Aşağıdan yüklemeye çalıştığınız sürüme uygun sekmeyi seçin. Pc için Office veya Office Mac Office veya 'yı bir PC'ye yükleme Popüler Office İndirmeler 01 Microsoft Power BI Masaüstü Microsoft Power BI Masaüstü, analistler için tasarlanmıştır. Son teknoloji etkileşimli görselleştirmeleri sektörde öncü olan veri sorgusu ve yerleşik modelleme ile birleştirir. Raporlarınızı Power BI’da oluşturun ve yayımlayın Office'in aşağıdaki sürümleri Windows 10'da tümüyle test edilmiştir ve desteklenmektedir. Windows 10'a yükseltme tamamlandıktan sonra da bunlar bilgisayarınıza yüklenir. Office (Sürüm 16) Office (Sürüm 16) Office (Sürüm 16) Office (Sürüm 15) Office (Sürüm 14) ve Office (Sürüm 12) artık temel destek kapsamında değildir



Windows 10'u İndirin



Tek bir abonelikle erişebileceğiniz premium Office uygulamaları, ekstra bulut depolama alanı, gelişmiş güvenlik ve daha birçok özellik. Aşağıdaki dillerden biri seçildiğinde, sayfa içeriği dinamik olarak o dile Windows 10 için ms office indir. BB Makaleleri: KB Windows 7; Windows 8; Windows Server ; Windows Vista; Windows XP. Warning: This site requires the use of scripts, which your browser does not currently allow. See how to enable scripts. Download Microsoft Office KB 64 Bit Sürüm için Service Pack 2 from Official Microsoft Download Center. Microsoft Tek bir abonelikle erişebileceğiniz premium Office uygulamaları, ekstra bulut depolama alanı, gelişmiş güvenlik ve daha birçok özellik En fazla 6 kişi için 1 kişi için. Microsoft Office KB 64 Bit Sürüm için Service Pack 2. Dil seçin:. Almanca Arapça Bask dili Bulgarca Çekçe Çince Basitleştirilmiş Çince Geleneksel Çince Hong Kong Çin ÖİB Danca Estonca Felemenkçe Fince Fransızca Galicia lehçesi Hintçe Hırvatça İbranice İngilizce İspanyolca İsveç dili İtalyanca Japonca Katalanca Kazakça Kore dili Lehçe Letonca Litvanca Macarca Norveççe Bokmål Portekizce Brezilya Portekizce Portekiz Rumence Rusça Sırpça Kiril Sırpça Latin Slovakça Slovence Tay dili Türkçe Ukrayna dili Yunanca.


İndir DirectX End-User Runtime Web Installer İndir. Microsoft Office 64 Windows 10 için ms office indir Sürüm için Service Pack 2 SP2güvenliği, performansı ve kararlılığı artıran yeni güncelleştirmeler içerir. Ayrıca bu SP, daha önce yayınlanan tüm güncelleştirmelerin bir toplamasıdır. Ayrıntılar Sürüm:. File Name:. Yayımlanma Tarihi:. File Size:. Sistem Gereksinimleri Desteklenen İşletim Sistemleri. Yükleme Yönergeleri Karşıdan yükleme işlemini başlatmak için Karşıdan Yükle düğmesini tıklatın ve aşağıdakilerden birini yapın veya Dili Değiştir seçeneği ile başka bir dil seçip Değiştir 'i tıklatın. Yükleme işlemini hemen başlatmak için Çalıştır 'ı tıklatın. Karşıdan yüklenecek dosyaları daha sonra yüklenmek üzere bilgisayarınıza kopyalamak için Kaydet 'i tıklatın BT uzmanı kaynakları Yönetilen ortamlarda çalışan BT uzmanları, Office güncelleştirmelerini kuruluşa dağıtmaya yönelik tüm kaynakları Microsoft Office Desktop Applications TechCenter adresinden bulabilir.


Komut satırı yönergeleri Microsoft Self-Extractor paketlerine yönelik komut satırı anahtarları KB adlı Bilgi Bankası makalesinden bulunabilir. Follow Microsoft Facebook Twitter, Windows 10 için ms office indir.




MİCROSOFT OFFİCE 2021 FULL KURULUM - İNDİRME \u0026 KURULUM \u0026 AKTİVASYON

, time: 7:29





Office - Microsoft Download Center


Windows 10 için ms office indir

Office Office ürünleri için görüntüleyiciler, araçlar ve güncellemeler. Tarayıcılar Güncellemeler, servis paketleri, tarayıcı sürümleri. Geliştirici araçları SDK'lar, yeniden dağıtılabilir bileşenler, araçlar ve daha fazlası. Microsoft Update Microsoft yazılımınız için tavsiye edilen güncellemeler. Xbox ve oyunlar Download Microsoft Office (KB) 64 Bit Sürüm için Service Pack 2 from Official Microsoft Download Center Microsoft Tek bir abonelikle erişebileceğiniz premium Office uygulamaları, ekstra bulut depolama alanı, gelişmiş güvenlik Office'in aşağıdaki sürümleri Windows 10'da tümüyle test edilmiştir ve desteklenmektedir. Windows 10'a yükseltme tamamlandıktan sonra da bunlar bilgisayarınıza yüklenir. Office (Sürüm 16) Office (Sürüm 16) Office (Sürüm 16) Office (Sürüm 15) Office (Sürüm 14) ve Office (Sürüm 12) artık temel destek kapsamında değildir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder