17 Temmuz 2022 Pazar

Pc windows 7 için viva video ücretsiz indir

Pc windows 7 için viva video ücretsiz indir

pc windows 7 için viva video ücretsiz indir

 · Video döndürme, düzenleme AVI ve Windows Media dosyaları için ücretsiz bir uygulamadır. VideoSpin Pinnacle Systems tarafından geliştirildi. VideoSpin komik ve harika videolar oluşturabilir ve doğrudan herkesle paylaşabilirsiniz. VideoSpin tarafından kaydedilen dosyalar çok verimli ve iyi çalışır  · VivaVideo for PC (Windows 7/8/10 & FREE) allows you to edit videos and create slips at a rapid pace. VivaVideo for PC is ready to use the video editing application that comes with many editing and customizing options. This is the professional-grade tool which can improvise the overall quality of videos and images to FX format settings.1,9/5(19)  · Aralarından istediğinizi seçip ücretsiz ve kolay bir şekilde indirme işlemini yapabilirsiniz. Windows İçin Video Düzenleme Programları Windows Movie Maker DaVinci Resolve Avidemux VSDC Free Video Editor VirtualDub Wondershare Video



VivaVideo - Video Editor PC için - Bilgisayara Indir - Windows 7/8/10



Windows işletim sistemi için bazı ücretsiz bir video editörü, video düzenlemeleriniz için bazı yazılımlar hakkında sizlere bilgi vereceğim. Kaliteli video düzenleme programları genellikle ücretli olurlar. Ücretli programlar da özellikle ülkemizde pek kullanılmıyor. Kullanacakları zaman da yasal pc windows 7 için viva video ücretsiz indir şekillerle programlara sahip oluyorlar. Hiç öyle durumlara girmemeniz için, sizlere kaliteli ve ücretsiz 3 video düzenleme programı Avidemux, VirtualDub, VideoSpin anlatacağım. Avidemux,basit kesme, pc windows 7 için viva video ücretsiz indir, filtreleme ve kodlama görevleri için ücretsiz ve açık kaynak bir araçtır.


Çeşitli codec bileşenleri kullanarak, AVIDVD uyumlu MPEG dosyaları, MP4 ve ASF gibi birçok dosya formatlarını destekler. Avidemux projeleri kullanarak görevleri otomatik hale getirebilirsiniz. Aynı zamanda görsel efektler uygulayarak video ve çeşitli formatlarda video kodlama, doğrusal olmayan video düzenlemeleri destekler. Aynı zamanda bir video dosyasının içine akışları ekleyebilir ve video dosyalarından ses akışlarını ayıklayabilirsiniz. Avidemux yazılımına alt yazı sistemide eklendi, OCR için DVD altyazı ve sabit alt yazı ekleyebilirsiniz. Avidemux, çok sayıda altyazı formatlarını destekler. Video döndürme, düzenleme AVI ve Windows Media dosyaları için ücretsiz bir uygulamadır. VideoSpin Pinnacle Systems tarafından geliştirildi.


VideoSpin komik ve harika videolar oluşturabilir ve doğrudan herkesle paylaşabilirsiniz. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Skip to main content Birinci sidebar'a geç Haber Yazılım Dersler Android Blog × Ara. Üye Ol Giriş Yap İletişim Gizlilik Politikası Sitemap. Ana sayfa » Yazılım » Ücretsiz » Windows 7 İçin Video Düzenleme Programları. Bazı basit düzenleme ve video kodlama yapmak istiyorsanız Avidemux mükemmel. Çok hızlı ve kullanıcı dostu bir arayüze sahip program. Avidemux yazılımını indirmek için tıklayın… Download sayfasından sisteminize uygun olanı seçin ve indirin. Videolarınızı düzenlemek için mükemmel bir araçtır. Aslında Windows platformu için bir video yakalama ve işleme yardımcı programıdır.


Aynı zamanda Windows yakalamak için DirectShow ve Video desteklediği, bazı dijital ve analog yakalama yeteneği vardır. Segmentleri silme Yeni parçalar ilave etme Mevcut segmentleri yeniden sıralama. Herhangi bir AVI varyantı ile yakalayın Ses VU metre Yerleşimi ve önizleme modu Grafik Çubuğu Kırpma Alanını seçmek mümkün Video gürültü azaltma Jpeg: Çok yaygın ancak kullanılmayan bir formatı için destek VirtualDub kullanarak birçok özelliğini keşfedebilirsiniz. VirtualDub programını indirmek için tıklayın… Download sayfasından sisteminize uygun olanı ve en son sürümünü indirebilirsiniz. VideoSpin tarafından kaydedilen dosyalar çok verimli ve iyi çalışır. Kullanımı çok kolay ve iyi bir çıkış kalitesine sahiptir. VideoSpin ücretsiz ve AVI ve Windows Media dosyalarını düzenleyebilirsiniz. Ama MPEG-2 pc windows 7 için viva video ücretsiz indir MPEG-4 formatında video oluşturma veya düzenleme ihtiyacınız varsa, codec yüklemek zorundasınız.


VideoSpin yazılımını indirmek için tıklayın… Download linkine tıklayıp, e-mail adresinizi yazarak ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Not: İndirme linkleri sizleri program sayfalarına yönlendirecek. İndirme linklerinin belli bir süre sonra silinmesi ve programların son sürümlerine ulaşmanız için program sayfa linklerini verdim. Yorum Yap. Mobil Menü.




Viva Software Download - Viva Video For Pc,Android,Windows 7,8,10 And Mac - Install

, time: 9:07





Windows 7 İçin Ücretsiz En İyi Video Düzenleme Programları


pc windows 7 için viva video ücretsiz indir

 · Vivia İndir ESET Internet Security İndirin Vivia, Linux için geliştirilip daha sonra Windows ortamına taşınmış bir DV video editörüdür. Kolay bir kullanıma sahiptir.4/5(5)  · Aralarından istediğinizi seçip ücretsiz ve kolay bir şekilde indirme işlemini yapabilirsiniz. Windows İçin Video Düzenleme Programları Windows Movie Maker DaVinci Resolve Avidemux VSDC Free Video Editor VirtualDub Wondershare Video Düğmeye tıklayarak, Movavi Video Editor Plus programının ücretsiz sürümünü indirebilirsiniz.* Movavi video düzenleyici. Ücretsiz indirin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder