17 Temmuz 2022 Pazar

Pdf düzenleyici indir mac

Pdf düzenleyici indir mac

pdf düzenleyici indir mac

 · PDF Düzenleme Programı. PDF Eraser blogger.com uzantılı dökümanlarınız üzerinde silme, kesme, metin ve görsel ekleme gibi çeşitli işlemleri kolaylıkla yapabilirsiniz. Yeni Eklenenler/Düzenlenenler. PDF Araçları kategorisi  · iSkysoft PDF Editor, MAC bilgisayarınız üzerinde PDF dosyalarını kolayca düzenlemenizi sağlayan kullanımı basit bir programdır.. Metin, resim, not, bağlantı, filigran vb. eklemenize izin veren güçlü düzenleme araçlarını barındıran PDF Editor ile PDF dosyalarınızı Microsoft Word dökümanlarına çevirebilir, PDF sayfaları üzerinde silme,düzenleme, kırpma, 4/5(1) ApowerPDF PDF sayfalarını yönetmek için ideal bir çözüm sunar. Çok sayfalı PDF dosyalarını bölmek, yeniden sıralamak, silmek, eklemek ve sayfaları döndürmek için bu program rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca başlık, altı bilgi, zemin vb. ekleme/değiştirme fonksiyonlarıyla sayfayı kişiselleştirebilmeniz mümkün



PDF Editor İndir - Ücretsiz İndir - Tamindir



PDF belgelerielektronik belge paylaşımlarında ve dağıtımlarında standart halini aldı. PDF belgelerini oluşturabileceğiniz, düzenleyebileceğiniz ve görüntüleyebileceğiniz bir çok PDF uygulaması mevcut. Bu yazımızda PDF araçları arasından pdf düzenleyici indir mac için seçtiğimiz en iyi 5 tanesini inceleyeceğiz. Foxit Windows, Linux. Reader sürümü: Ücretsiz. Pro sürümü: dolar. Foxit Reader, yorum yapmayı, çokluortam içeriği eklemeyi, 5 seviye güvenliği ve hatta belge içinde JavaScript çalıştırmayı destekleyen hafif bir PDF okuyucusu.


Foxit'in farklı amaçlara hizmet eden sürümleri pdf düzenleyici indir mac mevcut:. PDF Creator Preview Mac, Reader sürümü: Ücretsiz. Preview, Mac için entegre bir PDF görüntüleyicisi. PDF dosyalarını hızla açabilen Preview ile istediğiniz bölümleri vurgulamanız, not veya linkler eklemeniz, pdf düzenleyici indir mac, PDF sayfalarının sırasını değiştirmeniz, pdf düzenleyici indir mac, PDF dosyalarını birleştirmeniz ve daha fazlası mümkün. Preview, aynı zamanda hoş bir resim görüntüleyicisi. PDF-XChange Windows, Reader sürümü: Ücretsiz, Pro sürümü: Pro sürümü ise daha fazla değiştirme kapasitesine, PDF dönüştürme ve oluşturma araçlarına sahip.


Acrobat Reader genellikle birçok kullanıcının tarayıcısına entegre olarak bulunan Adobe'un ücretsiz PDF görüntüleme aracıdır. Program, yorum araçlarına, Acrobat. com çevrim içi hizmetleri ile entegrasyona, zararlı PDF'lerden korunma işlevine sahip. Diğer PDF görüntüleyicileri kadar hızlı olmasa da Reader, PDF içerisinde gömülü olan tüm içeriklere erişebiliyor. PDF dosyalarını oluşturmak ve düzenlemek için ise Standard dolarPro dolar veya Suite 1. Nitro PDF Windows, Reader sürümü: Ücretsiz, Pro sürümü: 99 dolar Nitro Reader, şu an beta sürümünde olan bir PDF görüntüleyicisi.


Ancak PDF oluşturmametne dönüştürme, sayfanın istediğiniz bir bölümüne metin ekleme, form kaydetmePDF dosyalarını Outlook'ta veya Windows Gezgini'nde ön izleme gibi gelişmiş işlevler sunuyor. PDF oluşturma ve sayfa değiştirme işlevleri için Nitro PDF Express sürümüne Nitro PDF Professional ise, PDF'lerle yapabileceğiniz her şeyi yapmanıza izin veren bir 'orijinal Acrobat alternatifi'. Pro sürümü: dolar Foxit Reader, yorum yapmayı, çokluortam içeriği eklemeyi, 5 seviye güvenliği ve hatta belge içinde JavaScript çalıştırmayı destekleyen hafif bir PDF okuyucusu. Etiketler: Cep Telefonu.




how to install PDF editor For Mac os

, time: 5:00





iSkysoft PDF Editor for Mac İndir - Ücretsiz İndir - Tamindir


pdf düzenleyici indir mac

 · PDF Düzenleme Programı. PDF Eraser blogger.com uzantılı dökümanlarınız üzerinde silme, kesme, metin ve görsel ekleme gibi çeşitli işlemleri kolaylıkla yapabilirsiniz. Yeni Eklenenler/Düzenlenenler. PDF Araçları kategorisi  · Sizin için daha fazla PDF düzenleme özelliği yoktur. Win'i İndir Mac'i indirin. Inkscape. Inkscape ücretsiz vektör grafik editörüdür, ayrıca Windows, Mac ve Linux ile uyumlu PDF editörü olabilir. Artıları: 1. Bu ücretsiz Windows bilgisayarda kullanımı çok kolaydır. 2. PDF dosyasına görüntüler ekleyin ve düzenleyin  · Bu yazımızda PDF araçları arasından sizler için seçtiğimiz en iyi 5 tanesini inceleyeceğiz. Foxit. (Windows, Linux. Reader sürümü: Ücretsiz. Pro sürümü: dolar) Foxit Reader, yorum yapmayı, çokluortam içeriği eklemeyi, 5 seviye güvenliği ve hatta belge içinde JavaScript çalıştırmayı destekleyen hafif bir PDF

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder