17 Temmuz 2022 Pazar

Ps4 kaydetme sihirbazı indir

Ps4 kaydetme sihirbazı indir

ps4 kaydetme sihirbazı indir

 · Otherwise. blogger.com -İndirdikten sonra dosyaları Flash belleğe kopyalayın ve PS4 cihazınıza takın. Tekrardan"Application Saved Data Management" bölümünden "Saved Data On USB Storage Device" kısmına tıklayın ve "Copy to System Storage" tıklayın. Artık Save dosyanız PS4 cihazınıza blogger.comen PS4'teki İndirme Hızını Artırmak İçin Bu Basit Tweak Kullanın Şey, prosedür karmaşık olmaktan uzak ve sadece birkaç dakika sürüyor. Bu nedenle, yavaş İnternet hızlarıyla karşı karşıya kalan PS4 kullanıcılarından biriyseniz, bu prosedürü deneyin ve bunun indirme hızınızı nasıl geliştirdiğini bize bildirin İçerik Yönetici Asistanını Güncelleme. İçerik Yöneticisi Asistanının ve sistem yazılımının sürümleri uyumlu olmalıdır. Her zaman için İçerik Yöneticisi Asistanını ve sisteminizin sistem yazılımını son sürümle güncelleyin. USB kablosunu kullanarak sisteminizi bilgisayara bağladığınızda ve



PS4'te İndirme Hızı Nasıl Artırılır?



Bir PS4'ünüz varsa, muhtemelen çok yavaş indirme işlemleriyle karşılaşmış olabilirsiniz. PS4'ün yılında piyasaya sürülmesinden bu yana insanlar konsollarında, genellikle WiFi üzerinden yavaş indirme hızından şikayet ediyorlar. Evlerinde hızlı internet bağlantısı olan tüketiciler bile PS4 sistemlerinde kısıtlı hızlarla karşı karşıya. Bu, oyun indirme sürelerinin doğrudan etkilenmesiyle sonuçlanır. Ps4 kaydetme sihirbazı indir nedenle, bugün bağlantı hızınızı artırmak için bu soruna yönelik olası bir düzeltme olduğunu size bildireceğiz. Daha fazla uzatmadan PS4'ünüzdeki indirme hızını nasıl artıracağınıza bir göz atalım :. Not: Bunu, PS4 Pro sisteminde, Horizon Zero Dawn indirirken test ettim, çünkü hızlar dayanılmazdı.


Aşağıdaki prosedürü uyguladıktan sonra hızım neredeyse iki katına çıktı ve ETA yarı yarıya azaldı. Ancak, bu prosedür herkesin sorunlarını çözebilir veya çözmeyebilir. Varsayılan olarak, DNS ve MTU ayarları PlayStation 4'teki internet bağlantınız için otomatik olarak ayarlanmıştır. Bunları şimdi manuel olarak değiştirmemiz gerekiyor. Bunu yapmak için aşağıdaki adımları uygulamanız yeterlidir:. Eh, bu kadar basit, bunu yaptıktan sonra indirme hızlarında önemli bir gelişme olduğunu fark etmelisiniz. Bu gelişmeyi almanızın nedeni, bazı alanlarda ISS'nin DNS sunucularının genellikle kalabalık olması olabilir. Google DNS ve OpenDNS sunucularının dünyadaki en hızlı DNS sunucularından ikisi olduğu göz önüne alındığında, kesinlikle ISS'nizin DNS sunucularından daha hızlı olacaktır. Prosedür sizin için işe yaramadıysa, hızınızı engelleyen başka bir şey var. WiFi ağı Mbps civarında bir internet hızı sağlıyor, bu nedenle hızlardaki iyileşme bizim durumumuzda oldukça önemliydi.


İndirme hızı neredeyse ikiye katlandı ve yükleme hızı neredeyse 10 kat daha iyiydi. Sonuçları aşağıda bulabilirsiniz:. Yukarıdaki prosedür sizin için işe yaramazsa, muhtemelen hızınızı engelleyen başka bir şey var. Bir WiFi ağı kullanmak, özellikle standart PS4'ün yalnızca kalabalık olan 2, 4 GHz WiFi bandını desteklediğini göz önüne alarak, hızınızı da etkileyebilir. Bu nedenle, doğrudan bir LAN ps4 kaydetme sihirbazı indir kullanarak bağlanmak, PS4'teki indirme hızınızı artırmak için çok daha iyi bir seçenek olacaktır. Şey, prosedür karmaşık olmaktan uzak ve sadece birkaç dakika sürüyor. Bu nedenle, yavaş İnternet hızlarıyla karşı karşıya kalan Ps4 kaydetme sihirbazı indir kullanıcılarından biriyseniz, bu prosedürü deneyin ve bunun indirme hızınızı nasıl geliştirdiğini bize bildirin, ps4 kaydetme sihirbazı indir.


Ayrıca, PS4 Pro'da bunu denememe rağmen, ps4 kaydetme sihirbazı indir, yöntem orijinal PS4 ve PS4 Slim üzerinde çalışmalıdır. Öyleyse, deneyin ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar bölümünde bize bildirin. Tavsiye, Ana reklâm alternatif duyurular uygulamaların en iyi galeri iş havalı araçlar. Editörün Seçimi. NOKEYS: Ucuz Dijital Oyun Marketi. Google Alternatifleri: 10 En İyi Arama Motoru. PC için En İyi Indie Oyunları. Toggle navigation. reklâm alternatif duyurular uygulamaların. Popüler Mesajlar. biyolojik farklılıklar Bitki Hücresi ve Hayvan Hücresi Arasındaki Fark July 16, arasındaki fark Enflasyon ve Deflasyon Arasındaki Fark July 16, seyyar Pokemon Go Herhangi Bir Ülkedeki Play Store'dan Nasıl Yüklenir July 16, ps4 kaydetme sihirbazı indir, Instagram'da Nasıl İnsan Bulunur? İletim, Taşınım ve Radyasyon Arasındaki Fark. Hipdf: PDF'leri Yönetmek için Hepsi Bir Arada Araç.


Popüler Kategoriler reklâm alternatif duyurular uygulamaların en iyi galeri iş havalı araçlar dev arasındaki fark diy.




PS4 Tutorials - How to use JDownloader For Playstation 4

, time: 12:27





İçerik Yönetici Asistanını Yükleme | PlayStation®Vita Kullanım Kılavuzu


ps4 kaydetme sihirbazı indir

PS4 hesabı nasıl kurtarılır ️ PS4 hesabı nasıl kurtarılır. Bazı arkadaşlar PS4'te çevrimiçi bir meydan okuma teklif etti, o gönüllü olarak kabul etti, ancak çünkü sadece sihirbazı başlatmak için şifre kurtarma Sony tarafından bekleniyor. Hem konsoldan hem de muhtemelen PC'den ve bilgisayardan nasıl hareket Share your videos with friends, family, and the world  · PS4 OYUN İNDİRME VİDEOSU ÇIKTI | Konsol Web Blog ve Teknik Servis Hizmetleri. Anasayfa PlayStation4 PS4 Oyun PKG İndir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder